vrijwilligers alvleeskliervereniging

Wil jij vrijwilliger worden bij de Alvleeskliervereniging? Graag!

Onze vrijwilligersorganisatie kent een vrijwilligerscoördinator, die de contacten met onze actieve vrijwilligers onderhoudt en de te verrichten werkzaamheden verdeeld. Vrijwilligers kunnen rekenen op ondersteuning van ervaren vrijwilligers.

Onze vrijwilligers worden voortdurend omtrent nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de alvleesklierproblematiek op de hoogte gebracht. Jaarlijks wordt er een trainingsdag georganiseerd voor al onze vrijwilligers.

Word vrijwilliger