Wat doen we

Alles wat wij doen, doen wij vooral met vrijwilligers. Mensen met een goed hart. Mensen die het belangrijk vinden om lotgenoten te helpen en vanuit eigen ervaring spreken.

• Ingangen bij (de beste) ziekenhuizen omtrent Alvleesklierproblematiek
  • Met behulp van onze unieke werkgroepen kunnen we uw wachttijd verkorten en ervoor zorgen dat u binnen 24 uur een second-opinion krijgt
  • Met/dankzij onze Medische Raad van Advies weten wij alles over de nieuwste ontwikkelingen en stand van zaken rondom medisch-wetenschappelijk onderzoek naar de alvleesklier
  • Delen van (de meest actuele) informatie over de alvleesklierproblematiek, niet voor niks hebben wij meer dan 400.000 websitebezoeken per jaar
  • In contact brengen van lotgenoten, bijvoorbeeld via onze besloten Facebook-pagina (>750 leden)
  • Aanwezig op beurzen en symposia

Wat kunt u doen?

Uw hulp is meer dan welkom! Zonder donaties, leden en vrijwilligers kunnen wij niet bestaan. Voor slechts €25,- per jaar bent u al lid. Daarnaast kunt u (eenmalig) doneren, ook kunt u doneren als bedrijf.

Heeft u vragen?

Vragen stellen aan lotgenoten, onzekerheden delen of gewoon uw verhaal eens opschrijven op onze besloten Facebookpagina? U kunt contact met ons opnemen.

Besloten Facebook pagina Contact met ons