Wilt u als bedrijf doneren?

Een goed doel steunen als bedrijf? Wij kunnen uw steun heel goed gebruiken! Voor uw bedrijf een positief imago, voor de Alvleeskliervereniging een bijdrage in de belangenbehartiging van alvleesklierpatiënten; een win-win situatie!

Wanneer u als bedrijf zijnde de Alvleeskliervereniging wil steunen dan kan dit door middel van een donatie.

Voordelen voor uw bedrijf:

• U helpt de Alvleeskliervereniging bij de belangenbehartiging van lotgenoten
  • U bent maatschappelijk betrokken
  • U kunt de donatie fiscaal aftrekken

Doneer nu via Geef.nl

Donaties aan de Alvleeskliervereniging zijn voor bedrijven fiscaal aftrekbaar. De Alvleeskliervereniging is een Algemeen Nut Beogende Instelling (AMBI) waardoor u donaties van de winst af kan trekken. Voor meer informatie of advies hierover kunt u contact opnemen met een accountant of belastingadviseur van uw bedrijf.