Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2021

Geplaatst op: 8 maart 2021

In het licht van de huidige Covid-19 maatregelen en het tempo waarin onze leden en partners zullen worden gevaccineerd, heeft het bestuur besloten om de Pancreas Contactdag in 2021 naar het najaar van 2021 te verplaatsen. Voor 1 juli a.s. zullen wij u op de hoogte brengen, hoe en wanneer deze jaarlijkse contactdag dit jaar zal plaatsvinden mede afhankelijk van de situatie rond de pandemie.

Normaliter wordt tijdens de Pancreas Contactdag tijd ingeruimd voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) van de Alvleeskliervereniging Nederland. Er is echter de noodzaak aanwezig om de ALV voor het midden van het bestuurs jaar 2021 te houden. Deze noodzaak wordt gevoed door statutaire regels, financiële verslaglegging en een ontstane bestuur vacature. Het ligt in onze bedoeling om deze ALV 2021 digitaal via videobellen te houden. Wij realiseren ons dat digitale ALV niet is voorzien in onze statuten. Echter hier is sprake van overmacht door de Covid-19 pandemie en het bestuur vraagt u begrip om het dit keer digitaal te doen.

De ALV 2021 zal digitaal plaatsvinden op ZATERDAG 24 APRIL 2021 van 10:30 tot max. 12:00 uur.

In de bijlage hieronder vindt u alle informatie waaronder de agenda:

Download hier eenvoudig het document met alle informatie over de ALV van de Alvleeskliervereniging op 24 april 2021.

ALV Alvleeskliervereniging 2021