Afbeelding: AVKV flyer-w01b

Programma jubileumbijeenkomst 20-jarig bestaan Alvleeskliervereniging Nederland

Geplaatst op 13 augustus

Zoals eerder aangegeven is de voorbereiding voor de jubileumbijeenkomst in volle gang.
Inmiddels is het programma rond en zullen alle leden van de vereniging vandaag of morgen de uitnodiging in de brievenbus mogen ontvangen.
Door op de foto te klikken kunt u uitgebreid bekijken hoe het programma voor deze dag eruitziet.

Al met al een programma die mede door onze lotgenoten is opgesteld.
Echter hebben we voor deze dag nog wat informatie nodig.
Door het invullen van een enquête hopen we deze dag nog meer vorm te geven en nog beter inspelen op de vragen en wensen van onze lotgenoten.
Vul de enquête in via volgende link : enquête

Begint u nu door het programma pas enthousiast te worden en heeft u zich nog niet ingeschreven, doe dat dan snel.

Voor leden is deze dag gratis, het enige wat u hoeft te doen is u opgeven via onze website.
Wilt u iemand meenemen die geen lid is? Dat kan, niet leden betalen € 25,- entree, uiteraard kan deze persoon ook lid wor­den voor € 25,- per jaar.

Er kunnen maximaal 200 personen deelnemen aan deze dag, dus geef u snel op via de website.
We hopen u zaterdag 16 sep­tember te ontmoeten!

Wilt u zich aanmelden stuur dan een mail (uiterste inschrijfdatum 8 september 2017) naar : aanmeld@avkv.nl