Afbeelding: IMG_8940

Pancreas Contactdag 2018

Geplaatst op: 5 februari 2018

Op 17 maart 2018 vindt in het Sociaal Cultureel Centrum “De Twee Marken” Trompplein 5, 3951 CR Maarn de Algemene Leden Vergadering &
de Pancreas contactdag plaats.
Met een korte Algemene Leden Vergadering hopen we dit jaar meer tijd te kunnen besteden aan de Pancreascontactdag.
De Algemene Leden Vergadering begint om 13:00 uur(Je kunt vanaf 12:30 uur binnenkomen onder genot van een broodje en een drankje).
Het middagprogramma start om 13:45 uur.
Ook dit jaar hebben we weer een interessant programma daarover later meer.

Algemene Leden Vergadering.

Het jaarverslag is digitaal beschikbaar op onze website www.avkv.nl.
Wilt u als AVKV-lid liever een papieren jaarverslag 2018 ontvangen, stuur dan een email naar aanmeld@avkv.nl
Voor leden zijn de notule van vorig jaar en het jaarveslag AVKV 2017 hier beschikbaar.

Aanmelding deelname Pancreas Contactdag 2018

Deelname is gratis voor AVKV-leden en hun partner. Er is ruimte voor max.100 personen (vol is vol).
Graag uiterlijk 1 maart a.s. aanmelden met hoeveel personen u wilt deelnemen (i.v.m. catering):
stuur een email naar aanmeld@avkv.nl  of neem contact op met onze Telefonische Hulp- en Informatielijn : 0900 – 25 85 337.