Afbeelding: laatstekans

Laatste kans Pancreas Contactdag 2019

Geplaatst op: 29 januari 2019

Op 02 maart 2019 vindt in het Ouwehands Dierenpark, Rhenen  de Algemene Leden Vergadering &
de Pancreas contactdag plaats.
Met een korte Algemene Leden Vergadering(vanaf 10:30 uur tot 11:00 uur) hopen we dit jaar meer tijd te kunnen besteden aan de Pancreascontactdag.
Er zijn nog maar enkele plekken beschikbaar.

Aanmelding deelname Pancreas Contactdag 2019

Deelname is gratis voor AVKV-leden en hun partner.
Nu zo snel mogelijk aanmelden met hoeveel personen u wilt deelnemen (i.v.m. catering):
stuur een email naar aanmeld@avkv.nl  of neem contact op met onze Telefonische Hulp- en Informatielijn : 0900 – 25 85 337.
Uiterste aanmeld datum is 25 februari 2019.