Afbeelding: IMG_0776

Jubileumbijeenkomst Alvleeskliervereniging vanwege 20-jarig bestaan

Geplaatst op 17 september

Gisteren 16 september 2017 vierden de AVKV haar 20-jarig bestaan door een groots opgezet jubileumbijeenkomst.
In een mooie omgeving verwelkomde de vereniging haar lotgenoten die ook in grote getalen waren gekomen.
Zelfs “Wens Ambulance Brabant” heeft een lotgenoot naar deze dag vervoert.
In de ochtend stond de speeddate op het programma met diverse artsen.
Ook waren er een flink aantal artsen die onze lotgenoten d.m.v. vraag en antwoord meer over hun aandoening heeft meegegeven.
Daarna volgde een goed verzorgde lunch.
In de middag waren er diverse themasessies zoals: pijn, diabetes, vermoeidheid, arbo en beweging.
Onze lotgenoten maakten dankbaar gebruik van deze sessies.
Tussendoor was er in de foyer de mogelijkheid om meer te weten te komen over de diverse studies (PWN), kon er een stoelmassage plaatsvinden of de studenten van het RadboudUMC gaven toelichting over het programma Bring Your Own Patient.
De hele dag zorgden de studenten er ook nog voor dat al onze lotgenoten op de juiste plek kwamen en dat er aan timemanagement gedaan werd.
Om 16:00 uur werd de dag afgesloten.
Al met al een super geslaagde dag.
Met dank aan de organisatie.