Afbeelding: Voorzittershamer

AVKV-bestuur voltallig

Geplaatst op: 19 maart 2020

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van Alvleeskliervereniging Nederland van zaterdag 7 maart 2020 werd voorzitter Bert van Oostveen unaniem herkozen voor een nieuwe periode van 3 jaar. Daarnaast zijn de heren Marius Vis, Dick de Roest
en Corné Willemen unaniem gekozen als leden van het AVKV-bestuur.

Marius Vis is benoemd tot vice-voorzitter. Dick de Roest en Corné Willemen zijn benoemd tot algemeen bestuurslid, waarbij Corné als uitvoerende taak de coördinatie van onze Telefonische Hulp- en Informatielijn op zich neemt.

Met de benoeming van de 3 nieuwe bestuursleden werd de vacature ingevuld die in 2019 ontstond met het vertrek van Rick van Ommen en is het AVKV-bestuur