Ingelogd als: Uitloggen
Afbeelding: logoPWN

PWN Nieuwsbrieven

Sinds de oprichting in 2002 van de Pancreatitis Werkgroep Nederland (PWN),werkt onze vereniging nauw met deze werkgroep samen.
PWN telt momenteel ruim 180 leden, verbonden 8 universitair medische centra of de meer dan 20 grote opleidingsziekenhuizen in Nederland.

PWN heeft zich als doel gesteld:
Is het verbeteren van de behandeling en diagnostiek van patiënten met acute en chronische pancreatitis.
Dit probeert zij te bewerkstelligen door middel van drie kerntaken, te weten: centralisatie, consultatie en wetenschappelijk onderzoek.

De PWN brengt nieuwsbrieven uit, die wij delen met onze leden.

Nieuwsbrieven PWN
PWN Nieuwsbrief 160