Bestuur

Onze patiëntenvereniging is een vrijwilligersorganisatie. Vrijwel alle werkzaamheden ten behoeve binnen de vereniging worden verricht door vrijwilligers, die veelal zelf ook alvleesklierpatiënt zijn.

De leden van onze vereniging kiezen uit hun midden een bestuur. Leden kunnen hun invloed uitoefenen op het beleid. Uitvoering van het beleid is opgedragen aan het bestuur, daarbij ondersteund door een team van actieve en gemotiveerde vrijwilligers.

Huidige samenstelling van het verenigingsbestuur:

Functie

Bert van Oostveen