Afbeelding: icon_wordvrijwilliger

Vrijwilligers

Onze vrijwilligersorganisatie kent een vrijwilligerscoördinator, die de contacten met onze actieve vrijwilligers onderhoudt en de te verrichten werkzaamheden verdeeld.
Bij het activeren van vrijwilligers wordt gekeken over welke kunde en vaardigheid de kandidaten beschikken, met als doel om die kwaliteiten zo goed mogelijk ten behoeve van de vereniging te benutten. Kandidaten kunnen bij aanvang van hun vrijwilligerstaak rekenen op ondersteuning door ervaren vrijwilligers.
Onze vrijwilligers worden voortdurend omtrent nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de alvleesklierproblematiek op de hoogte gebracht.
Jaarlijks wordt er een trainingsdag georganiseerd waaraan door alle vrijwilligers wordt deelgenomen.