Afbeelding: 161112 Vrijwilligersdag

Vrijwilligersdag, 12 november 2016

Geplaatst op 15 oktober

Op 12 november vond de jaarlijkse vrijwilligersdag plaats.
Ook dit keer weer een goed gevuld programma met een groot gedeelte die de samenwerking met de ABvC (Algemene Beroepsvereniging voor Counselling) nogmaals benadrukte.
In de ochtend waren er diverse casus die de samenwerking kan verbeteren.
Een hele geslaagde ochtend.
In de middag waren er met de counselors van de ABvC en de vrijwilligers nog presentaties van Dr. Marion van der Kolk, die uitleg gaf hoe het Radboud omgaat met de overwegingen voor chirurgie van de pancreas en de rol van de patiënt hierin.
Daarna was Hanneke Oonk met de presentatie “Post-Intensive Care Syndroom PICS & PICS-F” aan de beurt.
Voor alle personen die op Intensive Care hebben gelegen een heldere en duidelijke uiteenzetting.
Echter werd dit voorafgegaan door een schitterende speeddate.
Daar konden de counselors en vrijwilligers echt kennis met elkaar maken.
De dag werd afgesloten met een drankje.
Al met al een gelukte dag.
Voor de vrijwilligers zullen de presentaties en foto’s op een later tijdstip beschikbaar worden gesteld.