Afbeelding: Statiegeldbox

Statiegeldboxen Alvleeskliervereniging

Geplaatst op 23 januari

Deze boxen zijn voor statiegeldbonnen die mensen kunnen doneren aan onze vereniging.
Er is met twee Jumbo's afgesproken dat ze daar, bij ieder een half jaar, bij de emballage inname mogen staan.
Leden kunnen bij hun supermarkt vragen of plaatsing daar ook mogelijk is, en kunnen dan contact opnemen met info@avkv.nl voor een box.
De opbrengst van de statiegeldbonnen wordt na de afgesproken periode gestort op de rekening van de AVKV c.q. Stichting.
De boxen zijn niet op voorraad.
Heeft u belangstelling voor een statiegeld box dan wordt deze voor u gemaakt.
Levertijd ± 14 dagen.