Ervaringen
Promotiefilm Alvleeskliervereniging Nederland

Geplaatst op 10 mei

De Alvleeskliervereniging (AVKV) is een landelijke patiëntenvereniging, die opkomt voor de belangen van patiënten met een aandoening aan de alvleesklier (het pancreas).
Omdat de vereniging vindt dat de er meer aandacht mag komen voor de Alvleesklier problematiek heeft de vereniging tijdens de Gezondheidsbeurs een promotie video gemaakt.

Daarnaast bestaat de Alvleeskliervereniging in december 20 jaar en in dat kader is de video natuurlijk een promotie op zichzelf.
Al 20 jaar wordt door de Alvleeskliervereniging geprobeerd om optimale aandacht te krijgen voor de Alvleesklier problematiek.

Klik op de link en de video wordt gestart.