Afbeelding: AVKVPWN

Ondertekening hernieuwde Mantelovereenkomst AVKV en PWN

Geplaatst op 17 december

Gisteren, 16 december 2016, ondertekenden prof.dr. H. van Goor,  voorzitter van de Pancreatitis Werkgroep Nederland (PWN) en de AVKV-bestuursleden John van den Berg en Bert van Oostveen, de herziende versie van de Mantelovereenkomst tussen PWN en AVKV.
In die overeenkomst is de samenwerking tussen AVKV en PWN op transparante wijze vastgelegd.
Ook de bij de Mantelovereenkomst behorende Consultatiegarantie onderging een update.
Het is goed om te weten, dat alvleesklierpatiënten, al dan niet via bemiddeling van onze vereniging, een beroep kunnen doen op deze garantie, die hen o.a. voorziet in deskundig medisch advies van  Expertpanels, mogelijkheden voor een 2nd opinion < 24 uur en bemiddeling bij (te) lange wachttijden.

Meer informatie over het onderwerp gewenst, bel dan met onze Telefonisch Hulp en Informatielijn 0900 – 2585 337 of kijk op www.pancreatitis.nl